Dag 4 Det här åt jag idag

Så fruktansvärt ointressant..! Jag har sjukt dåliga matvanor, och kanske framförallt för att vara vegetarian. Jag ogillar inte grönsaker men jag har det sällan hemma. Vet inte om det är för att jag tycker det är ganska tråkigt med grönsaker, men ibland händer det såklart att jag äter det ;)
Nu ska ni iaf få den högst intressanta informationen om vad jag åt idag. Limpmackor, fil, pasta och quornfärs. Till detta drack jag kranvatten. Och nej, jag åt inte allt på samma gång det skulle nog inte vara så bra. Så nu vet ni.

Finaste.. ♥

När jag bodde med Henke på Skurholmen hade vi ju en inneboende, den finaste fyrfotingen My bodde med oss ungefär ett halvår. Jag har alltid tänkt att jag är en kattmänniska, har aldrig haft nått emot hundar och jag har träffat massor med hundar som jag tyckt väldigt mycket om. Nu är jag nog både och. Att välja mellan att vara hund- eller kattmänniska för mig är nästan som att vara tvungen att välja mellan ett par snygga pumps och läckra sneakers. Helt omöjligt alltså. Nu var det inte det jag hade tänkt skriva.. Mysan var det ju..

Det är nästan 1½ år sedan jag träffade My sist och flera gånger har både jag och Henke sagt "Åh saknar My". Att ha henne hos oss var så himla bra! Massa promenader, massa mys, hon fick alltid sova i sängen när Henke jobbade natt (men sschh det var i smyg, henke var inte så pepp på att hon låg på hans sida, men hon hoppade ju alltid ner för att möta honom i hallen när han kom hem så han kunde inte muttra över nått han inte såg ;)).
Nu är det så här att förra veckan fick hennes riktiga matte ta det svåra beslutet att låta henne somna in, cancer i magen på en nästan 11årig tjej är ingen bra kombo.. Men oj vad jag grät när jag fick höra det.. Cried my heart out när jag skulle få fram orden till Henke över telefon när jag ringde han på jobbet.. Ingen mer My.. Usch får ont i hjärtat av att bara skriva det..
Men hon har lämnat ett stort tassavtryck i mitt hjärta! ♥

   
Finaste fyrfotade tjejen

Virkat

Har ju inte uppdaterat så flitigt överhuvudtaget.. Men det får väl helt enkelt bli i perioder. Blir ofta att jag tänkt blogga om nått men sen glömt/struntat i det/inte haft tid/osvosv.

Tänkte iaf slänga upp lite bilder på det jag nyss virkat.. Eller ja, det var några månader sen men jag har inte riktigt haft tiden att virka.. Fullt upp i skolan och lastmask..

Pingvinen gjorde jag till min moster som har lite fnatt på just pingviner och när jag hittade mönstret på internet så blev det en födelsedagspresent åt henne. Korgen är virkad av bomullremsor (som jag tror man eg. gör trasmattor av?), den fick mamma i födelsedagspresent. Bilen och husvagnen är virkad utifrån "Välkommen till virkligheten", en bok med massa fina mönster. Det var självklart till mamma och pappa, den blev klar lagom till jul så dom fick den i "julstrumpan" (haha okej, jag ställde dom på bordet innan jag gick och la mig dagen innan julafton).

  

Dag 3 Mina föräldrar

Ja vad ska man säga om dom? Det är de bästa föräldrarna som finns i hela vida världen! Men det tycker nog dom flesta om sina päron :)
Mina föräldrar har varit gifta i 30 år i år, rätt omoderna som pappa brukar säga ;) Jag har inte tänkt skriva någon livshistoria om dem på internet, känns inte riktigt okej faktiskt.. Inte för att jag har tusen läsare eller så men ändå.. :P Jag tycker att jag har en jävligt bra relation till dem båda. Pratar med någon av dom varje dag, rings vi inte så hörs vi på msn. Mest bara för att höra att allt är bra, och jag uppskattar det sjukt mycket. Dom finns alltid för mig och jag räknar dom absolut som mina bästa vänner. Jag berättar -nästan- allt för mamma, och jag litar på att hon "skvallrar" för pappa (iaf sånt som pappor tål att höra om deras döttrar). ♥


Back in the days :)

Dag 2 Min första kärlek

Hrm, gick som bra med hajn listan.. I den här takten tar det väl 30 månader istället för 30 dagar.. Jaja det får bli som det blir.
Min allra första kärlek var en snubbe på lekis. Minns bara att jag bestämde mig för att vara kär i honom, inget mer med det liksom. Han bodde i ett jättestort fint gult hus, hade en snäll mamma och en jättesöt hund. Det var väl det som räckte antar jag. Han bröt benet under nått vinterlov och fick hasa omkring på en kudde när det var lekstund haha! Alla på lekis skulle rita krya på dig-teckningar åt honom när han var hemma pga brutet ben. Jag ritade hans stora gula hus, men blev väl lat och istället för att färglägga huset tog jag ett gult papper och ritade huset på det och deras svarta hund. Fort var det gjort och så var det med det :)

Det här kanske inte räknas som "Min första kärlek" som det är tänkt. Men jag orkar inte vara så pretto och skriva om någon olycklig kärlek på högstadiet eller skriva "Åh Henke är min första kärlek för jag har aaaaldrig kännt så här förut. Det andra kan knappast rääääknas som tjäääleeek". Nämen no shit sherlock att jag aldrig kännt så för någon annan. Det är mitt längsta förhållande och han är den enda jag bott med plus att man är väl "vuxen" och känslorna beter sig på ett annat sätt. Det bör ju kännas annorlunda än något förhållande man har i 4 månader på högstadiet. Sen gillar jag inte att räkna bort alla andra gånger jag varit kär, jag var ju kär DÅ. På det sättet man var kär i den åldern man var i. Sen att Henke är min störstaste (yees thats a word!) kärlek är en helt annan sak, men det var inte så rubriken var :P


hits