Hitta på och hitta på

Har fått så lite som möjligt gjort i veckan.. Inte bra inte bra.. Och ingen bra ursäkt har jag heller.. Jaja..
Henke fyller år den sista den här månaden, har klurat och klurat på en bra present. Fick en snilleblixt om att köpa biljetter till Johnossi som spelar här i Lule 4/12. Vi har kollat på biljetter till deras spelning den 3e, men det har varit slutsålt. Så fick jag nys om att det blir två spelningar. Perfekt! Det blir ju en jättebra present tänkte jag, bokar imorgon. Senare ringer Henke
-"Den 4e december ska vi på en grej!"
-"Eeeehm, på vadå??"
(panik)
-"En spelning!!" (supernöjd kille)
-"Veem ska vi se??" (Ännu mer panik, faaaan)
-"Johnossi ska ha två spelningar jag har precis bokat till oss!!!!" (Lycklig)
-"Men va faaaaaaan du förstöööööööör!! Du förstör aaaaaaallt!!"
-"Vaaa???"
Happ det var den överraskningen liksom! Jag ska betala biljetterna så det blir en present men the element of surprise kan man ju säga inte finns längre. Men det måste ju ha varit en grymt bra present egentligen eftersom han själv ville det så pass mycket att han köpte det först ;)

 
Extremt bra bild från när vi var och såg Volbeat på Pontus. Det är iaf deras backdrop om ni inte ser det :P


LampanHär är min fina lampa jag köpte på loppisen i lördags. Egentligen lyser den lite mer orange, men lite svårt att fånga på bild, lägg märke till den vackra utsikten ;) Fick fixa och trixa med en ny stickkontakt till skarvsladden eftersom det var en gammal. Irriterande as hell men nu är det i alla fall gjort! Nu är det bara ett problem kvar, köpte ett gammalt syskrin som var jättegulligt men upptäckte när jag kom hem att det STINKER rök. Jag har haft det ute på balkongen, hjälpte inte. Skrubbat det så gott det går med vatten och skurmedel, hjälpte inte mycket. Fick låna "Piss off" (medel man använder när katter pissat på mattor) av Stina, nu stinker det inte längre men luktar fortfarande. Åh jag vet inte vad jag ska göra.. Tips mottages. Den går inte att tvätta i tvättmaskin eftersom den inte bara är gjord av tyg utan plast och trä också.


Loppis ♥

I lördags var det fyndmarknaden ute på Arcus här i Lule. Ujuj vad roligt! Mamma och pappa kom och hämtade mig strax efter nio, när vi kom fram ringlade sig kön ganska långt utanför en av ingångarna.. Mamma går och kikar hur lång kön är vid ingången som är precs bredvid (ingångarna ligger vid varsinn sida om stora grindar), det finns ingen kö. Ingen har ställt sig vid den ingången så vi ställer oss såklart där! Tur att mamma har skills ;)
Vi fyndade en hel del under dom 5 timmarna vi var där! Men jag hade till och med pengar kvar när vi for därifrån, så lite till hade jag nog kunnat handla men.. ;)

 
 
4 mattallrikar, älskar formen på dom. Det syns kanske inte så tydligt men dom är runda samtidigt som dom har hörn.. Sen är mönstret jättefint också såklart :)

 
En ostkupa och 5 glas. Har likadana glas sen innan, det är ultimata saftglas :)

 
Köpte en vas som detta värdelösa kort föreställer och så ett par örhängen. Sen köpte jag även nå pärlor, en present till Henke och en jättehäftig lampa! Men jag måste byta kontakt på lampan innan jag kan tända den och den ser ganska trist ut när den är släckt. Så jag ids inte ta kort på den förens jag fixat det.
Nu ska jag gå ner till Stina och dricka kaffe och surra bort några timmar.


hits