Plugg och Pite

Nu tror jag att jag har varit in på varenda hemsida som internet har att erbjuda, allt för att inte komma igång med pluggandet. Känner mig så sjukt oinspirerad, att plugga. Däremot vill jag göra allt annat. Har hittat tusen olika grejer jag vill sätta igång att virka, tusen grejer jag vill köpa och så vidare. Men nej, virknålen får vila, jag har förbjudit mig själv att börja förens lördag 23.59 (deadline för inlämningarna). Att förbjuda mig själv att handla är inga problem, det är bara att kolla kontot, det är mycket månad kvar och kortet har redan gått varmt inne i stan med diverse inhandlingar. Det enda jag riktigt behöver är en almanacka och det får nog vänta. Imorgon ska jag på fyndmarknaden med mamma och pappa så där ska jag nog göra några fynd. Känns mer rimligt än shoppa loss på diverse webbutiker.

Förra helgen var jag till Pite. Jag hann träffa dom absolut viktigaste Piteborna; mamma, pappa, syster, svåger och pojkarna. Ni andra Pitebor är också viktiga men inte lika ;) Jag fick äran att vara hemma hela fredagen med Hampus och vi hade en riktig mysdag som började med ostfrukost i soffan under täcket med tecknat på tvn. Sen spelade vi memory och ballongspelet (med en baktanke att träna lite ord, stackars pojk som har en moster som pluggar till pedagog). Vi ritade lite också men det var inte så himla roligt. Sen på kvällen var det såklart fredagsmys med hela familjen Lindberg (kommer aldrig vänja mig vid att syrran heter Lindberg nu, undrar fortfarande vem sjutton Jennie Lindberg är på facebook :P). På lördagen var jag chaffis åt Jennie och hann surra bort några timmar med Linda och Hannah, tror vi avverkade några världsproblem innan vi åkte till Bersika till Sofia. På söndagen åkte jag till Norrfjärden till mamma och pappa, käkade lite middag och fick skjuts hem.

Snusningen går sisådär, har inte slutat helt men snusar mindre än förr.. Tog något av ett återfall i Pite, inte bra.. Men nu är jag på rätt spår igen..
Nej nu måste jag ta tag i hejn med pluggandet.. Suck..

 


Ostfrukost i soffan


Woopwoop!

I veckan har jag börjat mitt nya liv! Haha nya och nya.. Har i alla fall bestämt mig för att sluta snusa, och det är nu det ska ske! Det finns inget mer att fundera över, inga fler ursäkter är godtagbara. Det kommer aldrig att passa helt till hundra. Men nu finns det motivation och jag kan inte vänta på att skolan ska bli mindre tung (snus är sjuhelsikes bra när koncentrationen tryter). Nästa termin kommer att bli tyngre (15hp matte för tidiga år och 15hp läs- och skrivinlärning) och terminen efter det är min allra sista termin, vilket stavas c-uppsats och många gråa hårstrån. Därför är det dags nu. Det har faktiskt gått över förväntan! Söndag snusade jag som en tok, seperationsångesten var total! Men måndagen med stort M kom och det gick bra! Tisdag likaså och även onsdag! Visst, jag är inte snusfri, har snusat 2-3 snusar varje dag men hey det är sjukt bra för att vara jag. Det är inte lika jobbigt som jag trott och jag tror verkligen att jag kommer att klara det. Ska inte ljuga och säga att det är lätt heller iofs.. Speciellt på skolan är det tungt, känns som att jag är betydligt tröttare. Får väl förlita mig på kaffet för att hålla mig pigg på lektionerna ;)

Största anledningen till att jag vill sluta är att jag inte vill vara beroende av snus, vill inte vara den som måste gå kvart i nio till ica för att jag måste ha snus innan dom stänger. Jag vill klara mig utan helt enkelt. Att snusa är väl inte det bästa du kan göra mot kroppen heller och det är ju jävligt dyrt, och dyrare lär det ju bli. Sen vet jag en viss moder som blir glad om jag slutar också, och lite morsgris måste man väl få vara trots att man är närmare 30 än 20?


hits