Skurholmen

Förra veckan hade vi lånat mammas bil, vi gjorde lite ärenden och var förbi krigszonen lägenheten på Skurholmen.. OH MY hur det såg ut.. Usch känns som att det är omöjligt att få det att se ut som ett hem igen..! Men man vet ju att det går, men shit alltså.. Nu verkar då i alla fall allt som ska rivas och bilas vara gjort och det som gör att det torkar upp är där och gör sitt jobb.. Så vi får väl se.. Det är nu det roliga/jobbiga börjar för oss.. Att hitta golv, tapeter, inredning till badrummet och hur hela badrummet ska se ut.. Och det mina vänner ska jag säga är en j*vla djungel. Vi ska först och främst hitta de golv vi vill ha och sen ta tag i tapeter. Men det finns ju inte bara ett eller två golv att välja mellan :P Men vi vet ungefär vilken typ av golv vi vill ha. Men hey det finns 100 olika märken också. Hur sjutton ska man veta vilket som är ett bra golv?? Ja det löser sig säkert.. Badrummet är en annan historia, det har vi inte ens börjat kolla på.. Jaja det hinns väl.. Här är iaf några bilder på kaoset.


Hallen

Badrummet

Badrummet

Köket

Köket

Vardagsrummet där soffan stod

Andra sidan av vardagsrummet


Kommentarer:
Postat av: Millan

Men Åhhh va hemskt. Inte kul, men det var ju tur att du hadde din lägga kvar iaf! Hoppas ni får iordning allt snart så ni får mysa in er i "ny"läggan. Ha det bra, kram

2011-04-29 @ 10:47:29
Postat av: Mattan

Golv och tapeter känns överflöd. Varför inte börja en ny trend å kör sådär? Avskalat och enkelt! Dessutom sjukt billigt! Räcker väl med rören på golven som detaljer? :D Hoppas allt är bra med er! Kram!

2011-04-29 @ 15:13:12
Postat av: Ida

Millan; Nej det är veerkligen inte kul, endast ren och skär tur i oturen att jag inte hann säga upp min lägenhet! Vi blir nog kvar här till september.. hojja.. Men det ska nog gå det också. :)

Hahaha Mattan, vi har faktiskt tänkt tanken. Avskalat och cleant så att säga ;) Elle interiör nästa så att säga! Och du, dont be a stranger. Kram på er!

Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ja det är medvetet..tyckte det passade mer med banderollen på döskallen på nåt sätt...men du har ju lite rätt att det blir ju inte "samma".kan ju tipsa om att jag kommer köra fraktfri fredag imorrn och du kan ju ta faktura med 14 dagars betalning..men vet hur det är att inte ha pengar.

blir glad av att höra att du iaf gillar det jag gör!kram!//anna

driver webshoppen AVANNA egdensignade tshirts linnen smycken tygkassar och posters.

www.avanna.se

2011-05-12 @ 22:53:16
URL: http://pyttis.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits