Dag 1 Om mig

Jaha då kör vi då, this is for you Stina :P
Ida Kristina Johanna är namnen min moder och fader gav mig för närmare 30 än 20 år sedan. Jag är född och uppvuxen i den lilla byn Norrfjärden nästan två mil utanför världsmetropolen Piteå. Jag är alltså en Pitetjej som begått förräderi och flyttat till Luleå. En stad jag egentligen aldrig trott jag skulle bo i men trivs otroligt bra här, men visst längtar man hem ibland. ;) Det är väl framförallt familjen och mina Pitevänner jag längtar efter, även fast de bara är 4-5 mil bort kan det vara jobbigt ibland. Att bara svänga förbi på en kaffe finns inte, speciellt eftersom jag inte har bil, så en bil vill jag ha. Okej tomten?
Jag pluggar till lärare med inriktning mot barn och ungdomars fritid, med andra ord fritidspedagog. Jag tar, om allt går enligt planerna, min examen i januari 2012. Att komma på vad jag vill bli när jag blir stor är en otrolig lättnad eftersom utan den planen vette fan vad jag skulle jobbat med nu.. Men att bli fritidspedagog känns så sjukt rätt för mig, så nu hoppas jag bara att det satsas massor med pengar på skolan lagomt till 2012 så jag får ett jobb ;)
Tack vare pluggandet bor jag alltså på Porsön, studenternas tillflykts ort i Lule kommun. Hade systembolaget och apoteket funnits här ute tror jag inte att studenterna någonsin skulle lämna Porsön. Själv bor jag här i brist på annat och för att det är otroligt bekvämt att bo så nära skolan. Men jag trivs i min lägenhet och jag tycker att jag har det jättefint i min lya. Jag är inte den som har det mest välstädat hemma men jag älskar mina saker jag samlat på mig och har jag dom så har jag ett hem. Jag är alltså en prylnörd. Jag älskar att springa på loppisar och köpa "onödiga" saker.
Jag gillar att se film och serier. Följer en hel drös med serier, just nu är det Supernatural, Boardwalk Empire, The walking dead, Stargate Universe och The big bang theory.
Jag försöker att vara en kreativ människa och har mina perioder när det bara pysslas på men ibland tar kreativiteten slut och fantasin har sprungit bort.. Men den brukar återvända, tyvärr är det ofta när jag har alldeles för mycket viktiga saker jag borde göra innan.. Jag har en tendens att skjuta upp saker, "den som spar han har" är ett uttryck som jag använder alldeles för ofta.
Nu blev inte det här så otroligt beskrivande om mig som person men åh det får duga.
Kort sammanfattning för er som inte ids läsa; Jag är dotter, lillasyster, flickvän, vän, student, Ida.


        Kommentarer:
Postat av: Stina

GILLA gilla gilla GILLA :D wohooo min tillit är tillbaka ;D

Postat av: Linda

Idaa! Vad roligt att du med ska blogga enligt listan, då har jag något roligt att läsa varje daaag. För visst kommer du blogga varje dag nu?! ;)

2010-12-11 @ 08:56:41
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: superkul att du är med och tävlar :D

2010-12-23 @ 20:58:47
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: sofia

GOD JUL:D hoppas att du får en bra dag!:) kram

2010-12-24 @ 10:10:47
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

GOOOD JUUL!! :))

Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*http://vadfanskajagheta.se/2010/december/fredag-julaftons-blogg.html#comment

2010-12-24 @ 10:16:24
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: amanda & johanna

Tävling på bloggen nu , var med och delta :D

2011-01-07 @ 15:53:28
URL: http://smadjurstassen.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits